VÅRT MÅL:

Vårt mål er å tilby deg de beste priser og den beste servicen.

VÅR LEVEREGEL:

«Stand your ground, there is no room for second place. There is only one place in your game and that ́s the first place.

Stand for your teamcolors and play with your heart, with every fiber of your body. Make it count.”

OM KLUBBSJAPPA

Klubbsjappa.no er norges nye klubbpartner. Vi har spesialisert oss på leveranse av klubbkolleksjon og utstyr direkte til idrettslag og idrettsklubber. Vi har ingen fordyrende mellomledd og kan dermed tilby bedre priser til klubbene.
IKKE BETAL FOR MYE
Er du lei av å betale for mye for ditt klubbtøy og samtidig ha krav om årlig minimumsuttak til din klubb? Er du lei av lange forhandlinger? Er du lei av å bruke tid på organisering av alt dette? Da ønsker du en avtale med klubbsjappa.no.
VI TILBYR
Vi tilbyr klubbtøy, klubbutstyr og egen klubbavtale til klubbene. Alle får det samme tilbudet ut i fra størrelse på klubben. Vi har ingen årlig uttakskrav. Vi jobber på en annen måte som du vil like.
Vi har trykkeri «inhouse» eller du kan spare penger ved å trykke selv i klubben din.
EGEN KONTO I NETTBUTIKKEN
Alle klubbene tilbys egen pålogging i nettbutikken med presentasjon av sin valgte klubbkolleksjon. Utøverne bestiller selv, betaler og får varene sendt direkte hjem til seg.
PRØVING
Hvis klubben ønsker tilbyr vi en «shop in club» med utstilling av klubbkolleksjonen, slik at utøverne kan prøve størrelser og kjenne på klærne.
Klær til klubbene som inngår avtale med oss, vil vi holde et minimumslager i Norge for rask levering.
klubb-favi

KLUBBAVTALE

Ønsker du tilbud på klubbavtale?

klubb-favi

DUGNAD

Trenger dere mer penger i klubbkassa?

klubb-favi

BLI JARTAZI AMBASSADØR

Bli sponset med Jartazi produkter.

klubb-favi

BLA I KATALOGEN

Last ned katalogen her: